Tanhuvaarasta 3-6.2.2015

Tanhuvaarasta 3-6.2.2015

tiistai 11. joulukuuta 2012

Kolmannen luokan välitodistus

Kolmannen luokan välitodistukseen tulevat numerot käyttäytymisestä, äidinkielestä ja matematiikasta. Arvosana-asteikko on 4-10. 10 on erinomainen, 9 kiitettävä, 8 hyvä, 7 tyydyttävä, 6 kohtalainen, 5 välttävä ja 4 hylätty. Mikäli oppilas olisi vaarassa saada hylätyn arvosanan, asiasta olisi keskusteltu huoltajien kanssa.

Jaoin tänään oppilaille kotiin vietäväksi käyttäytymisen arvosanan kriteerit. Käyttäytymisessä arvioidaan muiden ihmisten huomioon ottamista, ympäristön huomioon ottamista sekä sääntöjen noudattamista. Oppilaan piti antaa itselleen numero luettuaan arvioinnin ohjeet. Toivon että luette kriteerit huolellisesti läpi. Vaatimustaso on kova.

Olen saanut kaikilta oppilasta opettavilta aikuisilta käytösnumeroehdotuksen (Jaakko/Kaisa ja Päivi) ja lasken oppilaan käytösnumeron keskiarvon antamastani numerosta ja muiden antamista numeroista.

Matematiikassa lasken keskiarvon kahdesta pidetystä varsinaisesta kokeesta. Otan huomioon myös päässälaskukokeiden tulokset ja tuntityöskentelyn.

Äidinkielen numero muodostuu luetunymmärtämisestä, kuullun ymmärtämisestä, kielitiedosta, oikeinkirjoituksesta, käsialasta sekä suullisesta tuottamisesta.

Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti