Tanhuvaarasta 3-6.2.2015

Tanhuvaarasta 3-6.2.2015

maanantai 5. marraskuuta 2012

Keksi/karkkiasiaa ja ilm. englannin kokeesta

Hei! Olipa kiva palata töihin! Asiat olivat luokassa hienosti kiitos Heli-sijaisen ja jo isojen oppilaiden.

Tämä viikko saadaankin käydä ihan tavallista koulua. Tilasin pienimmän erän, yhteensä 144 rasiaa, Isoisän suosikit-keksejä ja Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus-karkkeja. Se tekee myytäväksi 8,5 rasiaa per oppilas, mikä on mielestäni paljon. Laitan kyselyn oppilaan mukana, merkitkää siihen haluamanne myytävien rasioiden määrä. Rasioita saa toki varata myyntiin niin paljon kuin haluaa. Myymättä jääneillä on saapumisesta 30 päivän palautusoikeus. Jos myyminen tekee tiukkaa, palauttakaa rasiat nopsaan tahtiin koululle niin katsotaan saako joku muu ne menemään vai laitetaanko palautuksiin.

Laskun maksuun on aikaa tuo 30 päivää. Tilillämme ei ole vielä katetta, joten yritetään tilittää tuossa ajassa laskun verran rahaa tilille. Palaan ykstityiskohtiin laskun saatuani. Tuotteet saapuvat torstaina 8.11 ja oppilaat saavat haluamansa määrän mukaan perjantaina eli varatkaa silloin erillinen kassi mukaan. Autokyyti voisi tuolloin olla tarpeen kauempana asuville!

Englannin koe on tiistaina 13.11. Koealueena on ensimmäisen kahden kappaleen asiat. Käymme koealueen ja lukutavan huolellisesti yhdessä läpi, jotta oppilaan ei tarvitse käyttää opiskeluaikaa oleellisen asian löytämiseen.

Maanantaina 12.11. tytöt pääsevät tutustumaan itsepuolustukseen Vesä Räsäsen opastamana klo 9-10 tunnilla. Pojilla tuo sama on omien liikuntatuntien puitteissa.

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti