Tanhuvaarasta 3-6.2.2015

Tanhuvaarasta 3-6.2.2015

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Keskiviikko 28.9.2011

Äidinkielestä lukuläksynä kappale Kilpa-ajot Kreikassa, s. 22-23.
Ylt:stä lukuläksynä kpl 6, Mennään puistoon ja t. 2 työkirjan s. 24.
Lisäksi läksyksi tuli toivepilven täyttäminen, oppilas kirjoittaa annetuun paperipilveen oman toiveammattinsa ja/tai yhden asian, jonka toivoo itsellään aikuisena olevan.

Ensi viikolla meillä onkin uimahalli, torstaina 6.10. Ensi viikolla saamme myös Apila-tutkijat vieraaksemme, he tulevat keskiviikkona 5.10 klo 9-11. Saatte syksyn mittaan postia kotiinne viime kevään Apila-tutkimustuloksista, hauskaa nähdä millaisia tehtäviä oppilaat ovat suorittaneet!

Pääsin eilen Raisa Cacciatoren luennolle lapsen itsetunnon kehittymisestä ja laitan aiheesta muutaman linkin blogiimme. Tiesittekö, että tutkimuksen mukaan sellaiset lapset, jotka osaavat 7-vuotiaana käyttää sanoja kiitos, ole hyvä ja anteeksi, ovat todennäköisesti 25-vuotiaana paremmin palkattuja kuin ne seitsenvuotiaat, joilta nuo sanat puuttuvat? Ja että eläinkokeissa ne eläinpienokaiset, joita vanhemmat eniten suki, nuoli ja kosketteli, kasvoivat todennäköisimmin laumansa johtajiksi? Todella mielenkiintoista ja ajankohtaista asiaa, jos teidän on joskus mahdollista lähteä Cacciatorea kuuntelemaan, suosittelen lämpimästi!

Iloisia kohtaamisia päiviinne!